Minecraft halloween update 30-10-2010 [dutch]

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Dit is de update van 30-10-2010 ik heb hier over mijn mening gegeven, het is een goede update en we kunnen daarom ook snel gaan verwachten dat de game naar “Beta” zal gaan. verder spelen wij op een legale versie die gedownload is, als je ook deze gratis versie wil (online mode niet mogelijk) moet je maar een bericht achter laten

Comments

SJors Van duren says:

Ik wil m :).

Sturn says:

ja alsjeblieft vertel het.

annyjam says:

gratis is iligaal het kan alleen met torrent en anderen download dingen

MrExtremejimmy says:

kan je mij de link geven alstublieft?????

tdh1997 says:

Kan je mij de link geven van die download?
Blijf door gaan met je filmpjes!!

Write a comment

*